Onze werkwijze

Goed begonnen is half gewonnen

Bij Dreessen Vastgoed beseffen we maar al te goed dat er bij het verkopen of verhuren van uw vastgoed veel komt kijken. Daarom is het belangrijk om een goede vertrouwensrelatie op te bouwen en een marktconforme waardebepaling uit te werken.

Uw eigendom, uw beslissing

Graag staan we jou bij met raad en daad over hoe we de verkoop of verhuur het beste aanpakken en met welke prijs we op de markt treden. Echter is dit steeds in overleg en u als eigenaar heeft hierin finaal de beslissing te nemen. Het uiteindelijke doel is steeds om zo vlot mogelijk, aan de beste prijs te verkopen of verhuren.

Waterdicht dossier

Zijn we het eens over de prijs en wil je graag samenwerken? Met een waterdicht dossier gaan we aan de slag met jouw vastgoed en ontzorgen we jou van alle administratieve verplichtingen

De verkoop

We lanceren jouw vastgoed en zetten alle pluspunten in de verf. Met een goede marketingmix trekken we zoveel mogelijk kandidaten aan die we vervolgens zorgvuldig begeleiden tijdens een bezoek. Met een transparante aanpak onderhandelen we op een professionele manier om zo een mooi resultaat neer te zetten. Gedurende deze periode word jij als eigenaar regelmatig op de hoogte gehouden zodat je een goed zicht hebt op welke stappen wij al hebben ondernomen.

Afronden van het dossier

Het volledige traject is maar zo waardevol als de laatste stap. Bij Dreessen Vastgoed begeleiden we u van A tot Z en daar hoort dus een correcte afhandeling van het dossier bij. Wij zijn tevreden wanneer jullie dat zijn!

Eens een klant altijd een klant

Heb je na de verkoop/verhuur van je vastgoed nog vragen? Spring gerust eens binnen, we helpen je graag verder!